Parvekelasitus Hämeenlinnassa

Meiltä tyylikäs parvekelasitus Hämeenlinnassa ja lähiseuduilla – ja tarvittaessa kauempanakin. Valmistamme ja asennamme myös terassi- ja kaidelasit! 

Uusi huone ulkotiloissa! Parvekelasitus mahdollistaa parvekkeen käytön lisähuoneena vaikka ympärivuotisesti. Lisäksi se vähentää melua ja esimerkiksi siitepölyn kulkeutumista tai lumen kasautumista parvekkeellesi. 

Lukittavat parvekelasit ovat myös turvallisuustekijä esimerkiksi lapsille ja lemmikeille sekä erityisesti katutason huoneistoissa. 

Valmistamme ja asennamme näyttävät parvekelasit toivomassasi sävyssä, mitoitettuna sinun parvekkeellesi. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ota yhteyttä

 

 

Kaide- ja terassilasitus

Terassilasituksen avulla valoisista kesäpäivistä nauttiminen jatkuu pidempään! Lasitettu terassi muuttaa ulkotilan ihanaksi maisemahuoneeksi nostaen viihtyisyyden lisäksi asuntosi arvoa. 

Tyylikkäät kaidelasit portaikkoihin tai terassia reunustamaan, ulko- ja sisätiloihin. Parveke-, kaide- sekä terassilasimme ovat Pohjolan tuulet, tuiskut ja auringonpaahteen kestävää turvalasia. 

Valmistamme ja asennamme kaide- ja terassilasit toiveidesi mukaisesti Hämeenlinnan seuduilla, ripeästi ja ammattitaidolla. 

Kysy lisää

Tarjoukset

Valmistaudu kesään – ikkunanpesua meiltä!

Psst, nyt on ikkunanpesun aika! Meidän kautta ikkunan pesua alk. 75€/h sis.alv 24% (Mahdolliset teline- ja nosturikustannukset veloitetaan erikseen.) 

Ota yhteyttä